JANINAS

Årets första tur med cykelvagnen


Förra sommaren köpte vi en cykelvagn men Joline var lite väl liten och satt inte ordentligt i den. Så det blev bara en tur ifall jag inte minns fel. Idag har jag tänkt vi ska ut med den, Joline kommer nog tycka det är riktigt roligt nu när hon är större och inte lika rädd för allt som hon var förra sommaren.

Enda negativa är att jag inte har nån bra cykel, jag måste luta mig så grymt framåt och sitsen ger mig skavsår mellan benen, fyyy! Den cykeln är dessutom hos min mamma så jag måste ta Daniels skruttcykel. Det låter som om den ska falla ihop när som helst och det skulle inte förvåna mig om den gör det. Så det blir inga långa cykelturer. Kanske man borde investera i en ny cykel? Skulle inte fundera en extra stund ifall cyklar inte var så jäkla dyra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Investerade i en ny cykel till mig nu i våras, bästa köpet! Man har sån glädje av en bra och skön cykel. Vi cyklar så mycket så för mig var det inga tvivel. Alicia åker med mig i barnstolen och Bella cyklar själv. Vi cyklar ju överallt då jag inte har bil, och Bella är jätteduktig och orkar riktigt långt. Det är ca 3 km in till centrum från där vi bor, lika långt till havet och den sträckan cyklar hon utan problem. Har en cykelvagn med men är oftast för lat för att dra ut den och koppla på :) Sen tycker ju Bella om att cykla själv så då finns det ju ingen mening att ta den till bara Alicia då hon kan åka i barnstolen på min cykel :)

    Cykla är billigt nöje, lätt att ta sig ut på mysiga utflykter och ta sig dit man vill :) Motion och nöje förenat, finns inget bättre! Investera i en cykel tycker jag, finns ju bra cyklar till ok pris. :)

stats