JANINAS

Årets wildcard

I tisdags blev jag intervjuad av Papper, redan igår låg artikeln på hemsidan fast jag kom mig inte riktigt för att lägga upp länken här. Men nu så!

Synd bara att jag ser ut som att jag sprungit nån kilometer! Jag var tvungen att ha Joline i famnen under hela intervjun för att hon inte skulle vakna stup i kvarten och bli gnällig, och det blev otroligt svettigt (hon värmer mer än solen). Därför ser jag så röd och konstig ut i ansiktet, men texten är ju huvudsaken och den blev riktigt bra tycker jag! :)

Klicka på bilden för att läsa hela intervjun, och glöm inte att RÖSTA!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena N

  Hejsan söta familjen!
  Såg att du konkurrerar om bloggpriset med bland annat Eva som bloggar på "kakkakaffe".
  Jag har följt din blogg ett par år nu, men börjar bli lite ledsen när man ALDRIG någonsin får svar på frågor som jag ställt lite då och då. Sånt är avgörande när det kommer till ett val vid röstning.
  Men självklart önskar jag dig massor med lycka till. Både du och Eva ligger mig varmt om hjärtat, dels för att jag är född i Vasa och åker dit varje sommar och i Molpe där Eva bor har vi vår sommarstuga.
  Kram Helena

 2. Dot

  Hej du! :D

  Jag gav dig direkt min röst när nomineringarna släppts, och först nu sedan har jag fått veta att du och jag är släkt. På ganska långt håll, men ändå. Våra mammor (?!) är småkusiner, så det innebär att du och jag är tremenningar från Oravaishållet :)

  Kul!

  Ha det så bra! och jo, bilden är ju jättefin!

stats