JANINAS

Årsdagen + en ny idé

Vår årsdag igår blev riktigt bra, trots att vi inte hade andra planer än en middag på Strampen. Vi fick tid tillsammans och det var guldvärt! Vi kom dessutom på en ny grej som vi ska börja med nu, och det är att vi ska skaffa en liten bok. Där ska vi vart femte år skriva ner vad vi tror kommer hända inom de närmaste fem åren, och sen får vi inte kika i den förrän det gått de där fem åren. Vi har hunnit med så mycket hittills som vi aldrig skulle kunna gissa att vi skulle gjort, så för rolighetens skull ska vi gissa vad vi hinner göra framtill vår tionde årsdag. Det blir roligt sen i framtiden att ta fram och läsa vad vi trott att vi skulle göra, vad vi INTE trott och vad vi faktiskt gjort.

När vi lagt ungarna avslutade vi kvällen ut på balkongen med skumvin (bara Daniel för jag gillar inte sånt), och jordubbar som vi doppade i smält vit- och mjölkchoklad. Vi pratade om hur vi tycker att de semaste fem åren varit och vad vi vill förbättra i vårt förhållande. Vi kom fram till att vi vill göra mer saker tillsammans bara vi två, och försöka se varandra mer som flickvän och pojkvän, istället för mamma och pappa. Annars är vi mer än nöjda med vad vi har tillsammans. Vi har det faktiskt jättebra! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenfan75

  Bilden på er två tillsammans var jättefin=)
  Sen får jag grattulera till 5 årsdagen=). . Ni är verkligen kloka som vill tänka mer på er som ett par och inte bara som föräldrar. Att man ahr en partner glöms ofta bort när man fått barn . Så jag tycker ni gör helt rätt i göra saker bara ni två..

 2. Heidi

  Hejsan! för det första så vill jag gratta er på er årsdag, såhär i efterhand :) jag försökte kommentera redan tidigare, men tydligen så lyckades det inte..

  Men nu till en helt annan sak.. som jag faktist har funderat på en stund..

  Jag sommarjobbar på Wasalandia, vilket betyder att jag har fått en bunt med fribiljetter dit. Jag skulle jätte gärna vilje ge bort några av di, åt er! :) Nicolina och Joline slipper in gratis (0-3 år), och nu sku också du och Daniel ha chansen att slippa in gratis. Problemet är bara den, att jag vet inte vart jag skall skicka biljetterna :D

  Ha en bra fortsättning på sommaren!

  JANINA SVARAR: Nejmen guuud så snällt! :D Fast Nicolina är ju 3,5, så slipper hon in gratis ändå? Alltså jisses, det här kom verkligen passligt eftersom vi planerat att åka till Wasalandia nästa vecka nån dag :D
  Jag kan fast maila dig min adress!

 3. Anonym

  Hejsan! jag sku ha fribiljetter till wasalandia, som jag jätte gärna sku vilja ge bort, åt er :) det enda problemet är, att jag vet inte vart jag skall skicka biljetterna..

 4. Nasse

  Tror inte jag kommeneterat tidigare men följt er blogg redan en längre tid. Vill bara skriva några värmande och stärkande ord..er kärlek till varandra känner man av ända hit till södra Finland genom datorn :) En underbar film du gjort..härligt att se två människor känna sådan kärlek till varandra..fortsätt så. Tappa aldrig det. Ni verkar vara så fina människor med hjärtat på rätta stället..fötterna på jorden och blickarna framåt. Ni har skapat en härlig familj med era två små fina barn. Fortsätt tro på er själva, er kraft och er kärlek! Fastän det är svårt så försök att inte bry er om vad andra tänker och tycker, följ era hjärtan..då är det rätt! Tillsammans är ni starka!

  JANINA SVARAR: Jag visade den här kommentaren åt Daniel, vilka otroligt värmande ord! TACK! <3

stats