JANINAS

Att dissa den friska luften

Vi har helt dissat all sorts utevistelse idag. Temperaturen var inte precis lockande, och det är så otroligt jobbigt att klä på oss alla tre. Joline skriker för hon hatar att bli påklädd, Nicolina gnäller för att hon blir påklädd först och hinner få varmt, och jag gnäller för att jag blir svettig redan innan jag hunnit klä på mig själv. Så jaa, idag sket vi i det helt och hållet.

Istället har vi pysslat. Nicolina har gjort två halsband åt sig själv och jag har hjälpt till, Joline satt snällt och kollade på. Sen har vi storstädat hela lägenheten, så nu är den ren och fin!

Kvällen ska vi ägna åt .. jaa vi har faktiskt inga planer ännu. Nu ska jag i alla fall ta upp Joline och ge henne mat, hon låter inte så värst glad just nu.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    ÅÅåh vad jag känner igen mig, är ett helt företag att få ut familjen. Vi längtar efter våren så man inte behöver ha så mycket kläder på :)

    Jätte mysig blogg !

  2. Ida

    Jag undrar hur du laddar upp bilder till syrrans garderob, du tar väl med din Nikon ? För när jag ska ladda opp bilder dit så står det att filen/bilden är för stor, att filen måste vara minst 1 mb men mina bilder som e tagna me samma Nikon som du e 6 mb .. så jag undrar hur ja ska få bilden 1 mb från 6 mb ? Är tacksam för svar :) kram!

stats