JANINAS

Att sova ute, eller inte sova ute, det är frågan

-18,4 grader var det ute när vi steg upp. Jag trodde inte mina ögon när jag såg siffrorna!

Nu har det gått 50 minuter och nu är det ”bara” -17,6.

Jag vet inte om jag vill att Nicolina ska sova ute om det är mer än -15, fastän jag bäddar ner henne så bra på fake päls och allt, och hon är så varm och gosig när jag tar in henne, så tycker jag det är lite väl kallt nu för att sova ute.
I och för sig så har jag hört av de äldre mammorna (då menar jag de som nu är 50+) att det går bra att ha dem att sova ute fastän det är -25, bara man klär på dem mycket, de får ett starkt immunförsvar och blir mer tåliga, och jag är väldigt mycket av en sån som tror på att ”barn mår bara bra av lite skit emellanåt” och sånt.
Dessutom har hon väldigt svårt att somna här inne, så vi får se hur vi gör.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Nu när du sa det så kommer jag ihåg att förra vintern gjorde min mamma så också när det var kallt, så det ska jag göra! Tack för tipset :)

  2. Malin

    Om du har henne att sov ute,lägg en spytrasa eller nått över kuren.. Svärmor sa igår att di kan bra sov därut, men att lungorna kan få för kallt. men hänger man nånting över kuren så hålls de lite varmare.. Victoria sover no utomhus varenda dag hon, förra vintern då de va -25 så laga no mamm ut on å..

stats