JANINAS

Att trampa själv

Med risk för att låta överdrivet positiv, måste jag bara säga att det har varit en fantastisk dag nu igen! Parken har torkat upp ännu mer sen igår, och snön smälter så otroligt snabbt nu. Man kan nästan se hur underbart det kommer vara här i sommar, med stranden så nära och havsutsikten från balkongen.

Idag tog vi fram cykeln för första gången i år. Hon fick den förra våren men den blev inte använd så mycket under hela sommaren eftersom hon inte riktigt var intresserad då, men nu minsann! Hon cyklade själv nästan med en gång, så vi cyklade till parken och var där en timme, sen cyklade vi en annan väg hem igen. En liten utmaning var det nog till en början, när jag skulle styra både vagnen och Nicolina.
När vi kom hem sådde vi påskgräs, så nu väntar vi med spänning på att det ska börja gro.

Jag har försökt ladda upp filmen från igår flera gånger nu, men det vill inte riktigt funka. Den lämnar på 100% men fortsätter ladda utan att sparas, så den skiter vi i nu. Här har ni en från idag istället, när Nicolina lärde sig cykla..

[videofyme id=”449867″ width=”690″ height=”442″ class=”aligncenter”]

Och här är några bilder från dagen..

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Så lite snö ni har!! Man kan riktigt se våren på väg där hos er.
  Här i Helsingfors finns det massor kvar fortfarande. På dagiset jag jobbar strider barnen om den lilla sand som syns, resten av marken är fortfarande täckt med ganska tjock snö, och snö har de fått tillräckligt av. Nu e de sand och vatten som är in. :)

 2. Lotta

  ÅÅÅÅÅÅ såååå sött! :D Och lilla Jolly sitter i sin stol så söt!
  Jag blir så bebi-sjuk när jag läser din blogg (d.v.s. varje dag) men min pojkvän vill inte ha barn just nu… Plus att jag måste väl studera färdigt först. Jag njuter istället av mina gudsöner (tvillingar som blir 3 år om en månad) och deras lillesyster (ett år yngre). Nu träffar jag dem dock inte så ofta eftersom jag flyttade till Uleåborg för ett år sen o de bor i Esbo…

 3. Anonym

  Funderade om vi skulle plantera påskgräs idag också, men jag började fundera om det var för tidigt, men eftersom ni sått idag så kan vi nog också göra det :)

stats