JANINAS

Att välja svågern framför systern

Haha! Nu fick jag nog till en spännande rubrik minsann. Nämen alltså det var såhär.

Igår hade jag bestämt med min svåger att vi skulle gymma tillsammans, min syster visste inte om detta förrän hon messade mig på dagen och undrade ifall jag hade lust att gå på loppis. Mitt svar var då att jag inte kan för jag har redan planer med hennes pojkvän. Det lät ju onekligen skumt men det är ju jättebra att man kommer så bra överens med sin systers pojkvän att man umgås på fritiden. (Och nu kan man väl säga vi är ”kvitt” eftersom hon och Daniel varit kompisar sen början av 90-talet, haha.) Det var andra gången vi gick tillsammans och igår fokuserade vi på ben och bröst. Jakob var ansvarig för bröst och jag för ben.

När jag kom hem provade jag på onerecovery från Fitnessguru som fanns i min och Daniels senaste beställning. Jättegod var den och jag tycker om att den innehåller mer protein än Whey! Perfekt för mig som annars har svårt att få i mig extra protein via maten.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag har jobbat idag och ska jobba imorgon igen, och på onsdag, och på fredag. Så det blir en fullspäckad vecka för mig! Sen på fredag åker vi ner till Helsingfors på en grej som äger rum på lördagsmorgon, har inte bestämt mig för om jag ska berätta om det här på bloggen men men.. måste ju göra er lite nyfikna ibland.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats