JANINAS

Att vända sig

Igår och idag har Joline varit helt inställd på att hon ska vända sig från rygg till mage. Varje gång när jag lägger henne i babygymmet så börjar hon på. Vänder sig på sidan, trycker ansiktet ner i golvet och sprattlar med fötterna, sen när armarna är i vägen så blir hon förbannad och skriker allt hon kan. Rullar tillbaks på rygg, och försöker igen efter några sekunder.

Jag hjälper till ibland och buffar över henne på magen, då spänner hon nacken så mycket hon kan och håller stadigt upp huvudet och kollar runt sig, supernöjd! Efter en liten stund börjar huvudet sjunka längre ner mot golvet och så blir hon arg, då är hon trött i nacken och jag vänder tillbaks henne på rygg. Sen är det samma procedur igen.

Det är så roligt när man märker hur hon går framåt i utvecklingen och vissa saker går ganska snabbt. Nicolina var rätt så sen med allt så att vända sig från rygg-mage är inget jag har förväntat mig från Joline redan nu.

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid mitt hjärtegryn och längta tills hon vaknar och vill amma. Även om det är jobbigt att vakna ibland 5 gånger om natten så är det ett av det mysigaste som finns! Hon är så lugn och det är så ljuvligt när hon somnar vid bröstet och fortsätter snutta i sömnen. Mammas lilla älskling ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Anonym: Hon vände sig en gång när hon var 1 månad, men nu i efterhand tror jag inte det var med flit. Nu kämpar hon verkligen att vända på sig och man märker stor skillnad på det som hon gjorde när hon var 1 månad, och det som hon gör nu. Nu är det "riktigt på riktigt".

  2. Anki

    Ååå vad söt! Så mysigt! Lägntar tills jag ska få barn, men jag och killen ska vänta ett tag till.Vi har knappt varit ihop ett år och har varken jobb eller lägenhet än, utan bor hos varandras föräldrar. Men så fort det ordnar upp sig blir det nog en liten bebbe! :D

stats