JANINAS

Att vara lättroad

Nu har Joline kommit in i den åldern när bebisar skrattar åt ingenting. Hon kan sitta och skratta åt vad som helst! Väggar, tavlor, kläder, jaa vad som helst. Det är så sjukt roligt att se hur ivrig hon kan bli för ingenting! Ikväll satt hon och skrattade hjärtligt åt vår nya hylla i vardagsrummet, oftast brukar de ju sluta med konstigheterna när man tar fram kameran, men ikväll lyckades jag få lite på film.

(Ang. mitt ”babababa”, det är nämligen så att hon börjat säga ”baba”, ”mama” och ett F-ljud som man inte kan härma, och hon brukar härma oss när vi gör dessa ljud. Försökte få det på film också men det ville tydligen inte hon.)

[videofyme id=”486097″ width=”690″ height=”442″ class=”aligncenter”]
Älskade unge ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marlene

    Vilken sötnos! Och jag måste ha missat det, men vad var det som hon var allergisk för?

    JANINA SVARAR: Visst är hon :) Mjölkprotein och troligtvis ägg.

  2. Anonym

    Hur börjar tösens hy vara, bättre/sämre?

    JANINA SVARAR: Bättre! Vi vet ju vad hon är allergisk för nu, så det undviker vi. Sen har hon visserligen fortfarande atopisk hy (det lär knappast växa bort ännu) så hon är väldigt torr men mest är det runt munnen eftersom hon dreglar och vi torkar bort mat och sånt som torkar ut huden lite extra. Hon är riktigt fin på både mage och rygg där hon förut var alldeles rödflammig, under hakan tycks det inte klia längre heller så vi är nöjda hela bunten! :)

stats