JANINAS

Babyboxen

Fick hem en babybox för några dagar sen, som innehöll lite smått och gott till den kommande babyn. En haklapp från Mee Too, nappflaska från Emma, liten bok från vaukirja och två blöjor från Pampers i minsta storlek. Har inte vetat om att man får beställa detta gratis tidigare, så det var första gången för mig.

Den går alltså att beställas gratis från babybox.fi och den hämtas ut på närmaste Lastentarvike butik. Så väntar du smått precis som vi, go for it!

Bor man i Sverige är det babybox.se som gäller, Norge – babybox.no och Danmark babybox.dk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Jag måste fråga, ni bor ju i Finland men du pratar/skriver svenska. Men pratar ni finska också? Eller är det svenska som gäller där ni kommer ifrån? Min familj kommer ifrån Joensuu men där pratar ju nästan ingen svenska.

  JANINA SVARAR: Just vi kan väldigt dålig finska, av den enkla orsaken att vi knappt behövt använda det hittills i våra liv och det man lär sig endast i skolan glöms lätt bort. Så vi pratar bara svenska. Vi bor ju i Österbotten som till stor del är väldigt svenskt.

 2. Lill

  Haha så roligt jag kom precis hem med bilen och jag var och hämtade min babybox jag med och så går jag in och läser det här. Men jag har inte öppnat än dock :) får se vad som skiljer här och där :)

 3. Linda

  Hej!
  Hur fick du hem boxen? För är väl ganska långt till närmaste Lastentarvike.

  JANINA SVARAR: Jag fick hem min på posten eftersom jag blev tipsad om boxen via mail, har inte koll på var närmaste Lastentarvike ligger men ifall det är alltför långt bort kan man ju ringa dit och se ifall de kan sända det till nån närmare liggande babyaffär så man kan hämta ut den där? :)

 4. Janica

  Oj, man blir ju positivt överraska! Men, att den måst hämtas från närmast Lastentarvike… För oss jär i trakten ere ju Tammerfors som gäller?!

stats