JANINAS

Babymatsfabriken

Jag vet, SÅ dålig bildkvalitet! Kan inte hjälpas.

————- 

Igår kväll och idag har jag kokat mer mat åt Milou. Jag har verkligen kommit igång bra med babymaten den här gången, det är så mycket roligare när maten uppskattas och inte spottas ut. De äldre tjejerna ratade hemmagjord babymat så jag tappade tålamodet och körde endast på burkar. Men Milou, hon älskar min mat.

Vi introducerade fisk för ungefär två veckor sen, sen kyckling och nu har hon idag fått prova på nöt. Allt slinker ner! Det enda hon haft lite svårt med hittills är ris, det var inte så smaskig konsistens. Det känns bra att veta att det hon får i sig inte innehåller några E-ämnen och att de flesta råvarorna är ekologiska, och framför allt är det ju roligt och billigt.

Idag efter jobbet fortsatte jag koka. Det blev potatis/morot/kålrot, och konsistensen blev perfekt! Det ska hon få smaka imorgon till lunch.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jacilina

    Tänk vilken tur man har tå man har både tid, energi å viljon att laga egen mat åt bånen! :) jär e int Melvin helder na kräsen ännu, allt har no fari ner me god aptit å snart ska vi pröv på fisk. I söndas va vi ut å raitta oplanerat så vi måsta köp burkmat, så to ja en burk me grönsaker å nöt för att e så relativt ätbart ut. Men fy tusan va e smaka konservera! Fick int lura ens 1/4 i Melvin, å ja förstar an gott å väl! He va en bismak i e som påmind om mjölken som finns i maskrosona. Så he va ju tur vi fick pröva på e nu tå int e va så akut, så veit vi i fortsättningen att vi allti ska pack me eget :)

    JANINA SVARAR: Jaa säg itt annat! :)

stats