JANINAS

Back on track + Vinnare

Tjolahopp!

Nu är vi hemma igen. Vi hade vant oss så mycket vid tystnaden så det kändes nästan konstigt när man hörde ljud från grannarna ovanför igår kväll. Skönt att vara hemma i alla fall!

Just nu sover Joline ut på balkongen och Nicolina badar, herregud vilka smutsiga fötter hon hade! Hon sprang barfota igår och somnade på vägen hem, så det var bara att lägga henne i sängen och så hann vi förstås inte bada henne. Så nu blir det att skrubba upp henne extra ordentligt.

Nu har Småfrön Barnkläder dragit en vinnare, och den lycklige blev… 

Grattis Anders!  Jag har mailat dig.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pappan Anders

  Det är somrigt med lortiga barnfötter :-) Jag blev glatt överraskad när jag kikade in här. Stort Tack, jag ska genast kolla mailen.
  Ha en go kommande vecka!

 2. madde

  Oj, ja det var mycket pengar det! Va tråkigt att det är så dyrt :( Men vilket fint hem ni har! :) Är det vanligt att vattnet inte ingår i hyran i finland? I sverige gör den oftast det.

  JANINA SVARAR: Det är nog ganska vanligt att man betalar den skilt, men det finns nog många hyreslägenheter där vattnet ingår också!

 3. madde

  Hejsan!
  Eran lägenhet ser så rymlig, stor och fin ut. Ni har ju en fantastisk balkong också. Och badrummet som vi fick se i en video du filmade förut var ju jättesnyggt. Jag undrar hur många kvadrat er lägenhet är på? Och vad hyran ligger på? :)

  JANINA SVARAR: Den är helt okej! Nya tapeter och golv skulle dock inte sitta fel. Den borde vara 82 kvm, och hyran ligger på 750 € / månad (egentligen 800 €, men vi känner hyresvärden och får därför lite billigare hyra), + vattenavgift 22 € / pers. Med andra ord, förjäkligt dyrt. Men det går! Vi skulle gärna vilja bo i något billigare område. Det är dyrt att bo i Vasa, men vi älskar vårt hem och området.

stats