JANINAS

Baka baka skitgod ugnspannkaka

Det har jag och Nicolina gjort ikväll, eller vi rörde ihop smeten redan före kvällsmaten och så åt vi sen ikväll som kvällsbit :) Hon var så duktig och knäckte äggen själv! Fast jag hjälpte förstås till och höll i hennes hand samtidigt, men hon blev så glad när äggen knäcktes så hon avfyrade ett glädjeskrik vid varje ägg :) Sen var hon jätte ivrig att få äta den så hon orkade knappt vänta tills den var färdig, mammas lilla hjälpreda ♥

Nu är jag mätt och belåten, tröttheten golvar mig snart känner jag så jag är nog i sängs före 21 ikväll igen. Fast det är ju förstås ingen ovanlighet längre.


Gammal bild på mammas lilla hjälpreda :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

    Jaha haha där ser man :) Visste inte att det var olika. Här säger man ju att man är i v.9 om man är 8 + något för då är man inne på sin nionde vecka. Annars säger man att man gått 8 veckor (fulla då).

    Man lär sig nåt nytt varje dag ;)

stats