JANINAS

Bakslag

Joline har inte spytt sen natten till måndag och verkat frisk sen dess men så igår kväll spydde hon igen kring 21. Fattar inte varför det alltid ska vara såhär, ihållande magsjukor varenda jävla gång. Förra våren var hon sjuk en vecka, i höstas var Nicolina sjuk en vecka och nu lär det väl va samma visa för Joline igen. Varför verkar hon må bra och äter som hon ska, och sen blir sjuk igen nåt dygn senare och alltid då på natten? Kan det inte bara hålla i sig typ 1-2 dygn och sen va över? Det känns ju lite mer normalt.

Ville inte alls stiga upp ur sängen idag. Känner mig så tom på energi. Det tär så på en att inte få pusta ut. Vill ha smittorisken överstökat nu så man kan andas ut och leva normalt igen. Känns så hopplöst bara när man inte kan lita på att det är över fastän hon beter sig som vanligt och inte spytt på flera dygn. Båda barnen har dessutom ätit mjölksyretabletter varje dag de senaste månaderna så man tycker ju det borde hjälpa lite.

Jävla årstid säger jag bara!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Jag misstänker att det kan ha att göra med att små magar är mera känsliga än vuxnas magar. När aptiten kommer tillbaka så tror man att allt är över och barnet äter som vanligt, också mjölkprodukter o.s.v, medan magen egentligen är lite krasslig ännu, så det blir helt enkelt för mycket. Våra barn har spytt bara nån gång när dom vart magsjuka, men kan ha lös mage i flera veckor efteråt. Nästa gång någon av barnen blir magsjuka kan du ju så långt det går, försöka undvika produkter som slår sönder en känslig mage i nån vecka för att se om det fungerar.

 2. Selma

  Tänk på att ifall ditt barn har spytt och sådant att du inte skickar den på dagis eller skola för då tar dem i mot mer virus eftersom kroppen inte har gått tillbaka till det normala. Om kroppen inte har blivit helt frisk är immunförsvaret fortfarande lågt och då räcker det bara med att någon är förkyld och barnet blir sjukt igen. Så tänk på att barnet ska bli helt friskt innan du tar ut barnet på utflykter eller liknade.
  Hoppas hon blir bättre snart!

  Kram

  JANINA SVARAR: Tro mig, det vet jag. Önskar dock att alla andra också följde samma regler.

stats