JANINAS

Bananplättar före träning

Sitter och väntar på att Daniel ska komma hem från jobbet så jag får pysa iväg till gymmet. Har laddat upp med bananplättar och hemgjord jordgubbskvarg, det fick bli dagens sena lunch när jag inte orkade laga något annat åt mig och inte ville ha potatismos och fiskpinnar som jag värmde på åt Joline från igår. Jag tycker så bra om bananplättar, det är så passligt att göra till lunch eller mellanmål när man inte orkar göra/har annat. Sen med kvarg till blir det extra mättande och proteinrikt.

Jag brukar göra plättarna på 2-3 bananer och 3 ägg. Jag mixar alltid bananerna med stavmixer och ibland lägger jag till 2 msk vetemjöl ifall jag känner för det. Steker i rapsolja. Kvargen gör jag på 2 dl vispgrädde, en stor burk naturell kvarg (idag la jag i två eftersom båda burkarna blir ”gamla” idag, more protein for mama!), 350 dl tinade jordgubbar och 1-2 bananer. Brukar tillsätta 1 tsk vaniljsocker också men det går bra att vara utan.

Nu har jag hinkat i mig en Verve bold också så jag känner mig riktigt fit for fight. Det är armar och rygg på schemat idag men jag lär inte kunna hålla mig borta från benpressen, så det blir väl även lite ruuumpaaah.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats