JANINAS

Bara för att uppdatera

2012 blev det. 
Vi for iväg, men lämnade bion efter en timme. 
Vi kom hem och satte oss ner i soffan, tätt intill varandra. Kollade början på en riktigt dålig film och nu är det CSI miami som gäller. 
Det är mycket trevligare att vara tillsammans här hemma än att sitta tysta på en biograf i två timmar.

Förresten, jag blev underkänd på körprovet. Otur är det minsta man kan kalla det, jag hade vääldigt otur.

Men nu tänker jag inte slösa mer tid på bloggen, istället ska jag njuta av det sista av vår ensamma kväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Joo jag vet :) det var ju bara det att jag var ju förstås så nervös och spänd så jag glömde helt bort allt jag lärt mig, och det hjälpte ju inte att jag plötsligt var på ett ställe där jag aldrig varit förut (det gjorde mig ÄNNU MER nervös). Om jag varit på en vanlig körlektion skulle jag säkert klarat mig fint, men jag visste ju att jag inte fick göra något fel, och blev förstås väldigt nervös.

  Men hur som helst, så hoppas jag att jag nästa gång vet precis hur jag ska göra, även om jag blir nervös! Jag vill ju förstås inte få körkortet förrän jag är "redo", så att Nicolina kan vara säker när jag kör ;)

 2. M

  Hejsan! Jag kan bara inte låta bli att kommentera,och nu menar jag ABSOLUT INGET DUMT i det jag säger, så ta det inte på fel sätt…;) Men att om man nu inte "klarar av" en väg man aldrig varit på för + en korsning man inte är van vid, så betyder ju nog det egentligen att kanske man inte är helt "fullärd" att få ett körkort i handen. För när du väl har kortet i handen, borde det ju betyda att du helt och hållet klarar dej på egen hand ute i trafiken, utan att nån sitter och berättar hur du ska göra!Hoppas du nu förstår hur jag menar, utan att bli lessen… :)

 3. Janina svarar

  Nej det är verkligen inte hela världen, jag har ju klarat mig utan körkort i 18 år så några dagar till ska jag väl klara av :)

  Nej det var inget tåg, utan damen som satt bredvid mig var nybörjare och hade en man i baksätet som övervakade henne, därför var hon VÄLDIGT sträng och ville visa att hon var "duktig". Dessutom var jag tvungen att ta mig ut till centrum helt själv, på en väg jag aldrig varit förut, och därför kom jag ut till världens konstigaste korsning och dessutom var det rusnings trafik just då jag skulle köra, så allt sket sig mer eller mindre!

stats