JANINAS

Barnmatsfabriken + ett stort tack

Vår frys främsta uppgift nuförtiden är att agera förvaringsplats åt all barnmat. Det jag lagade för ungefär två veckor sen har börjat ta slut så nu var det dags att fylla på lagret! Milou accepterar inget annat än hemlagat. Hon har smakat burkmat tre gånger men det har inte fått godkänt.

Och tur är det väl att det är den vägen när jag vill koka egen mat åt henne! De andra har ratat min mat så jag har inte haft annat alternativ än att köpa burkmat.

Idag blev det tre olika rätter, det tog ungefär två timmar att göra. Imorgon ska jag koka något vegetariskt också, måste bara handla mer grönsaker först. Och så borde jag fixa ihop nån rätt med pasta, fast det är hon inte så förtjust i så det är inte lika roligt att laga, hehe.


—-

På tal om något helt annat. TACK hörni för alla fina kommentarer ang. Nicolinas modellande! Det känns verkligen jättekul att ni är så många som ser positivt på det, det hade jag inte alls förväntat mig. Fun, fun, fun! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. khadijah

  Hej !
  Vad duktig du är som lagar barnmaten
  helt själv. Det tar ju lite tid som sagt. Men
  kul att hon är matglad ! Undrar vad är batat ?
  Tack för en bra blogg !
  Kram

  JANINA SVARAR: Tack snälla! :) Batat är sötpotatis! :)

 2. Johanna

  Här är det också bara hemlagat som smakar. Härligt tycker jag men burkmat sku åtminstone kunna gå ner, vissa utflykter och besök sku gå smidigare då. Men vad kan man :D int sku jag äta burkmatssmörjan heller :P

 3. jennifer

  Åh hur gör du maten? Kokar du bara upp allt och mixar det sedan? Använder du dig av något för att få det krämigt?

  JANINA SVARAR: Jepp allt kokas upp och mixas med stavmixer :) Jag använder endast kokvattnet som vätska, och lite rapsolja!

stats