JANINAS

Bästa på länge

Tangled var länge min favorit bland animerade filmer, men den ersattes direkt jag såg Despicable me. Den kom visserligen ut redan 2010, men i alla fall! Den är så genomtänkt, inte nån meningslös skit som många andra filmer nuförtiden. Och om inte för annat så kan man ju se filmen bara för Gru’s accent.

Den ska ni absolut se om ni inte sett den ännu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Caroline

    Jag hittade till den blogg för första gången för en stund sedan och har kollat runt lite. Jättefin blogg! Filmen med lägenheten var så fin, söta barn och fin lägenhet!

  2. Fanny

    Jag såg den på bio i 3D när den kom ut, och jag gillade den jätte mycket. Jag har även sett den nu senare utan 3D och den är ändå lika grymt bra!

stats