JANINAS

Bättre än igår

Hej hej!

Idag fick jag sova enda till 7, jag vaknade faktiskt en liten stund före Nicolina idag så mitt humör har varit mycket bättre. Daniel kom hit kring halv 9 och överraskade både mig och Nicolina, han hade tydligen sagt igår att han skulle komma men jag trodde förmodligen inte på honom med tanke på hur pass tidigt på morgonen det var ;) Så vi klädde på oss och gick ut allihopa. Nicolina lekte med dagbarnen enda tills det var dags att äta lunch. Jag gjorde lasagne idag, och alla barnen tyckte det var jätte gott :)

När Nicolina sov middag gick jag över till Daniel och gjorde honom sällskap. Vi åt wienerbröd och kollade på tv (så jäkla skönt att kunna se Sveriges 5:an igen!!) och tiden gick alldeles för fort. Kring halv 3 skjutsade han hem mig eftersom han skulle till jobbet samtidigt. Sen dess har jag varit ut med Nicolina, alla barnen har åkt hem nu och mamma är borta på sitt kvällsjobb men när hon kommer hem ska vi ut på promenad alla tre.

Det var denna dag det :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats