JANINAS

Be careful what you wish for

Igår kväll var Joline febrig så hon fick stanna hemma med mig idag. Börjar fundera om nån högre makt hörde min önskan igår när jag sa jag ville vara hemma med henne ensam mer, hehe. Hon har i alla fall varit sig själv hittills idag, men nu efter middagsvilan märkte jag att hon är lite varmare igen och nu ligger hon på vardagsrumsmattan och suckar.

Nicolina ska hämtas från dagis nu och sen ikväll blir det nog en barnfilm och tidig kväll för lillan så hon blir frisk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ella

    Hej var har ni köpt ”musik mattan”?

    JANINA SVARAR: Hon fick den av sin farmor och farfar när hon fyllde år. Den är från BR.

stats