JANINAS

Besök från Afrika

Började dagen med att skjutsa Nicolina till förskolan, sen åkte jag med småtjejerna för att storhandla. Helt otroligt vad mysigt det kan vara att ha egentid med de små, det är så lugnt på förmiddagarna nu när Nicolina är borta mellan 9-13. Joline är en väldigt lugn och snäll unge när hon är utan sin storasyster som triggar henne att göra en massa hyss.

Det är ju rätt uppenbart att det gör gott för en blivande sexåring att vara borta några timmar om dagen och få leka med andra barn i hennes egen ålder, inga småskitar som det finns mycket av på dagis, hehe. På förskolan finns det ju bara 5-6 åringar så jag tror hon kommer utvecklas enormt nu det kommande året när hon får lära sig både det ena och det andra av de andra barnen och fröknarna. Sen tror jag också det gör gott för Joline, att få vara ensam med mig (och Milou) lite mer och känna att hon får all min uppmärksamhet. Hon tycker nog det är skönt att vi bara gör vad HON vill de timmarna Nicolina är borta.

När jag hämtat Nicolina från förskolan kom min syster Jessica och systerson Vilmer på besök. Som jag tidigare berättat bor de i Afrika just nu så vi ses inte ofta. Två gånger i året ungefär. Vilmer växer så det knakar och nästa vecka ska jag ha honom här ensam några timmar. Det känns som att jag inte riktigt lärt känna honom ännu och han känner nog inte mig riktigt heller, så jag ser verkligen fram emot att få umgås och skapa ett starkare band. Han och Nicolina delar förresten födelsedag, visst häftigt! De är födda med två år och en timmes mellanrum ungefär, haha. Vilka galna födelsedagsfester de kommer ha sen om sisådär 13 år, när de fyller år på juldagen och allt ;) Fun times!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats