JANINAS

Beställa nya brillor

Nu har det gått 1,5 år sen Nicolina fick sina glasögon och jag minns det som igår när vi var till optikern och valde ut bågarna. Det fanns inte ett enda par som kändes rätt, inga som matchade Nicolinas personlighet och stil, men så fanns det ett par som egentligen var solglasögon men vars linser man kunde byta ut till vanliga linser. Hon som betjänade oss lät inte så värst glad, det var inte passande till ett barn tyckte hon. Vi var envisa och skulle ha dem i alla fall, för de var de rätta glasögonen åt vår tjej.

Hon har fått så många fina komplimanger för sina brillor och  hon själv älskar sina rosa, häftiga glasögon. De har dock blivit väldigt slitna och nu är det dags att köpa nya. Vi var till ögonläkaren för ett tag sen och fick då veta att hennes syn inte förändrats sen sommaren, men hon skelar åtminstone inte längre. Det är endast vänster öga som hon ser lite sämre med så det är inte så farligt. Eftersom linserna är så slitna ska vi i alla fall köpa nya och det ska bli spännande att se om vi lyckas hitta några som är lika coola som de hon har nu. Det går ju att beställa likadana, men samtidigt skulle det va roligt med en ny look.

Så det ska jag och Nicolina göra nu före lunchen. Åka in till stan och beställa nya brillor. Sen ska vi umgås med Lina och Mårten. Det kommer bli en toppendag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Oj! Känns som det var max ett halvår sen du la upp bilder på de gamla glasögonen. Hon är så himla fräck din fina stora tjej :)

stats