JANINAS

Bildbomb från gårdagen


Kvällen till ära fick lillan använda jeans för första gången



Efter att vi ätit varma smörgåsar så började vi på med julstjärnorna.
Yasmine vet hur man poserar, med långfinger och allt. Haha!


Nicolina gör sitt bästa till en fin pose hon också, och lyckas väldans bra tycker jag ♥


Fina ungarna fortsätter med pepparkaksbak


Yasmine är väldigt nyfiken på bebis Joline


Här sitter de framför Yasmine’s dator, månne det blir två bloggerskor av dem också?


Och till sist, julfika

En helt underbar kväll hade vi igår, med julbak och mys! Ungarna passar så bra tillsammans. Yasmine är, som Nicolina säger själv, hennes bästa vän, och jag är så tacksam över att de har varandra. Precis som jag är tacksam över att jag har Hanna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Gud så gott med julstjärnor! Det finns ju inte här i Sverige (eller Norge där jag bor nu). Antar att du är finlandssvensk utifrån det jag läst. Kul! Jag har bott i Finland i 9 år och Sverige/Norge i 12 och nu väntar jag min och min sambos första. :-) Ska börja kika in här i fortsättningen!

 2. Jessica

  Vilken cool minitjej i jeans!
  Kolla igår fotona från senast Nicolina o Vilmer träffades. Kan bara konstatera att de växt till sig, enormt, båda två :)

 3. Janina svarar

  Annika: Haha! De va verkligen en konsti dröm :) men tänk va roligt att va som helst kan händ i sömnen, man får ju va med om så knäppa saker ;)

 4. Annika

  Haha. Igår såg jag på fb att hanna lagt upp en bild på dem, så inatt drömde jag nån weird dröm om att Y och N gick hit till jeppis och knackade på för att du och hanna hade farit ut på melody och smaka. Så jag bjöd in dem på te och bulla (?) och sa att de ska ringa er och säg att ni får utegångsförbud om ni nte skärper er. Haha, snacka om att drömma knäppt ;)

stats