JANINAS

Black and white

Det här och lite till fick jag hem på posten igår. De kommer från Ellos, och det var verkligen bra kvalitet på plaggen. Hittills när jag beställt barnkläder därifrån så har materialet känts så skarpt och strävt på något sätt, så jag har oftast skickat tillbaka det mesta. Men nu gav jag det en till chans eftersom de har rea, och jag blev glatt överraskad!

Just nu har de upp till 70% rea, KLICKA HÄR och shoppa loss du också!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magnolia

    Jag beställde ett paket med pepparkaksformar till ett muminhus från Ellos. De skyltade med -50% och priset var då 13,00 EUR. Efter det var jag till en affär och där sålde de samma paket för 9,00 EUR! Så – jag är lite sur på Ellos just nu… Eller mest arg på mig själv då jag var så ivrig att klicka hem paketet…

stats