JANINAS

Bland småfåglar och högklackslösa prinsessor

Wow! Inatt fick jag 9 timmars sömn IGEN! :)
Jag har svårt att tro att det bara har att göra med att vi väckte henne igår när hon sov middag, men vem vet?
Hon somnade snabbt utan gnäll ute på balkongen nu imorse också, men jag tänker väcka henne klockan 11 då det är dags för lunch. 

Endast 23 dagar kvar till min födelsedag, jag tror jag vet vilka kläder jag ska ha nu :) 
Bara skor som fattas, jag har nämligen inga högklackade skor. Lite konstigt tycker kanske vissa, alla tjejer äger väl högklackat? Men nej, inte jag. Det är liksom inte min stil helt enkelt. 
Eller ska vi säga såhär, det har inte varit min stil hittills, men när jag blev mamma började jag plötsligt känna mig som en prinsessa jag också, och fick en mer tjejig stil, men the old Janina finns nog ännu kvar! ;) 

Fåglar flyger in i vårt vardagsrums fönster hela tiden. Ända sen vi flyttade in har vi märkt att det är väldigt mycket småfåglar som sätter sig på vår balkong och spanar, och vi tänkte att den som bodde här före oss kanske la ut fågelmat? Så nu i veckan köpte vi talgbollar och testade hänga upp en på balkongen, den är nästan helt uppäten nu! Från tidiga morgonen till sena kvällen är de små liven här hos oss och festar, de är hur många som helst!
Jag tycker om fåglar, att de skiter på balkongen gör mig absolut ingenting! :) sålänge det inte är måsar förstås .. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. xtina

    jag använder inte heller högklackat, men det är bara för ngt år sedan som jag slutade. fötterna klarar inte att gå en helkväll i dem. min faffa sa en gång. "om det var meningen kvinnor skulle gå i höga klckar hade de fötts med den vinkeln färdigt på foten" gubben är 74 år o har humor minsann! :)

stats