JANINAS

Bloggflytt

I lite över två år har jag bloggat här hos Vimedbarn. Jag var en av de allra första bloggarna här och jag minns det som igår när jag blev inbjuden som toppbloggare. Jag har trivts bra här men har ett tag nu känt mig lite som det svarta fåret med tanke på att jag är den enda finlandssvenska toppbloggaren här. Jag har börjat längta efter något annat, något med mer hemkänsla.

Därför beslöt jag i mars när jag fick mail av grundarna till Autre.fi, att jag kommer flytta bloggen dit. Det är en nyöppnad bloggportal med toppbloggare från Österbotten. Gillar starkt att inte vem som helst kan öppna ny blogg där, att man ska bli antingen godkänd eller inbjuden. Det gör mig därför extra glad att jag blivit inbjuden och det ger mig mer motivation att fortsätta blogga, något jag saknat den senaste tiden som ni kanske märkt.

Tror detta kommer passa mig riktigt bra. Jag har trots allt bloggat sen Nicolina var bebis och bloggen har därför länge varit en del av min vardag och mitt liv, den fungerar både som dagbok och mötesplats för mig. Ni läsare känns som mina vänner och det är roligt att kunna logga in och dela med mig av sånt som jag skulle prata om på fika med en vän.

Arkivet har blivit flyttat till nya bloggen nu och sen när allt rullar som det ska så meddelar jag den nya bloggadressen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Vad kul! Tror det passar mycket bättre att ha fi-domän för dig, och kul att du väljer att blogga för denna nya finlandssvenska portal :)

  JANINA SVARAR: Det tror jag också! :)

 2. Veronica

  Vad roligt! Ser fram emot fler inlägg :) jag har läst din blogg sen jolin va en liten bebis och har vart fast sen dess. Har aldrig kommenterat så ja tyckte de var på tiden :) tycker din blogg är sjukt härlig för den känns som en kik in i ett helt vanligt liv med glädje och sorg. Du är sjukt vacker och inspirerande, ville bara säga det :) tack för en härlig blogg och hoppas motivationen kommer tillbaka ordentligt så du tycker det är lika härligt som vi läsare. Kram kram

  JANINA SVARAR: Tusen tack för din fina kommentar! :) Roligt att du läst så länge! <3

 3. Helena N

  Vad kul och jag hoppas för din egen skull att du får ny inspiration.
  Mig blir du inte av med så lätt ;-) och jag hänger självklart med ❤️
  Kramis Helena N

 4. Linnéa

  Blir spännande att fortsätta följa er från den nya portalen! Fin du var på bilden förresten! :)

stats