JANINAS

Bort med det slitna

Ikväll har jag varit till frissan och klippt ungefär 10 cm av håret. Jag är en sån som hela tiden suktar efter längre hår, men på senaste tiden har det blivit så förfärligt nött så det var lika bra att kapa av det så jag kan odla nytt, friskt, långt hår. Hon klippte det så att det är lika långt där bak som där fram, så nu ser det inte lika tunt längre heller, även om mitt hår faktiskt är väldigt tunt. 

Sen så föreslog hon att klippa en tjock lugg åt mig också, men det var jag för feg att gå med på idag. Varje gång jag har haft lugg så har jag ångrat mig så in i norden, så det misstaget tänker jag inte göra sådär bara igen. Jag må ha hög panna och många kan tycka att jag borde gömma den, men det betyder inte att jag trivs i pannlugg. Men kanske det passar bättre på mig denna gång? Så tänker jag alltid, hur dum är jag egentligen?

Nåjaa, nu är det i alla fall fräscht och jag kan börja spara igen, och hoppas på att det blir lika långt och fint som det var 2008-2009. 


Denhär är visserligen från 2010 och håret är inte lika friskt som det var året före, men whatever. Visste ni förresten att jag har självlockigt hår? Det skulle man inte kunna tro, men så är det. Det är bara det att håret inte orkar locka sig när det blir tillräckligt långt, så det ska bli väldigt intressant att se hur det blir efter nästa dusch.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin.

    (Jag som skrev längst upp innan)
    De blev lite fel, mena såklart inte hemligt utan hel lugg men de fattade du nog ;) hihi.
    Men som du säger lång snelugg, lite som på bilden längst ner i detta inlägget de är den ultimata frisyren för dig. Vill också ha det håret, färgen är med skitfin! Tihi fast du är såklart skitfin i de du har nu med! Men som sagt de ultimata ;) .

  2. Janina svarar

    Malin: Snelugg passar jag nog i, men då ska den nog vara ganska lång, annars ser jag bara töntig ut. Så tycker jag i alla fall :)

stats