JANINAS

Bra tips mottages!

Great, se hur mina ben ser ut nu! Jag vill inte ens tänka på hur dom kommer se ut ikväll, när dom är såhär röda nu redan. Brännan kommer ju alltid smygandes..

Någon som har tips på hur man ska gå tillväga för att sola bakbenen när man är gravid och inte kan ligga på magen längre? Man borde ju inte sola över huvudtaget, men det är så mycket man inte borde här i världen. Ryggen kan jag ju sola enkelt om jag sitter med ryggen mot solen, men hur gör jag med benen?

Finns det hopp eller ska jag köra brunt där fram och vitt där bak? ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Min mamma grävde en grop i sanden och la ner magen där i. Svalt och skönt :) Funkade det för 30 år sen så funkar det säkert nu med, hihi. Ha det fint fina du!

 2. Esen

  En badring passar bra, sålänge magen får plats.. Annars nåt mjukt som bildar en ring. Själv e jag lite större än dig (tror jag, ser ut så), jag väntar tvillingar. Vill jag sova på mage så brukar jag tvista ett täcke o göra en ring av det. Då ligger jag lätteskönt även på mage o slippa oroa mig för att pressa ner magen så mkt..

  ;)…

 3. sanna

  jo de sant. menade inget illa! skulle önska att vara sådär smal, själv har jag shakira rumpa och höfter..och de gillar jag inte!

 4. Therése

  När mamma väntade mig och min bror låg hon på en filt i gräset med en uppblåst badring att stoppa magen i. En sån som barn har i vatten. Jag har testat det, eftersom jag ska gifta mig i sommar och är gravid i vecka 20 vill jag precis som du inte vara brun fram o vit bak ;) Testa, det är jätteskönt!

 5. Janina svarar

  Men herregud, jag är ju gravid! Jag är inte alls rak vid höfterna, men har man en gravidmage så kan magen växa på bredden också, och då försvinner nog midjan och "formerna" både från sidan och framifrån.

  Hur kan du se ut som du gör?? En sån fråga kan man bara inte ställa någon.

 6. sanna

  oj du e så smal..du har absolut inga former, du e helt rak vid höfterna. Hur kan man vara såå?? :O

 7. Liselotte - gravid i vecka 30

  Jag ser att folk redan skrivit att man kan testa ligga på sidan och jag tror att det är det som funkar bäst, ligg med ryggen mot solen :) Lägg även en kudde under magen om du ska ligga på sidan, det tycker jag är skönt :D

  Jag kan juh dock lika på magen ännu, men ligger oftast på rygg eller sidan. Fast inte direkt så jag ligger ute i solen och solar, eftersom jag inte vill utsätta magen för direkt solljus.

  Annars får du testa stå & gå upp så mycket som möjligt men då kanske foglossningar och svullna fötter plågar dig istället.

 8. Angelica vecka36

  Ajaj, glöm inte after sun nu ! (: Har inget tips hur man solar baksidan, har inte provat något . Men går det inte med magen i vägen, kanske du kan köra på brun utan sol ?

 9. Hanna Halland

  Hej, vet inte om de skulle funka. men du kan ju testa o ligga på sidan, om det går trots magen. Och försöka ligga med baksidan mot solen :) om du förstår ;)

 10. Mikaela

  Om du ligger på sidan? Kanske inte så jätteskönt:P Annars är det ju när du går/står upp. Kommer tyvärr inte på några fler förslag;)

stats