JANINAS

One of those days

Idag har det inte varit en bra dag. Vädret var strålande men barnen har bråkat från morgon till kväll. Nicolina har gjort allt hon inte får, och bara bråkat med Joline. Joline då igen har vägrat både äta och sova, så nu ikväll när Daniel kom hem från jobbet gick jag ut på promenad med lillan för att få henne att sova, och för att lugna mina nerver. Hon skrek som en stucken gris och skulle bara sätta sig upp i vagnen, så till sist var jag tvungen att stanna och smeka henne på kinden och schyssja tills hon somnade.

Hon fortsatte sova när vi kom hem så jag passade på att träna lite, då jag ändå gått på promenad och värmt upp. Så nu känns det bra i både kropp och själ, men det märks definitivt att jag varit lat när det gäller träningen nu i sommar. Det tar jag igen i höst/vinter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  vad betyder schyssja? :)

  JANINA SVARAR: När man säger ”schh” flera gånger om för att lugna ner barnet. Vet inte om det är ett riktigt ord men testade googla och såg att fler använt de ordet på samma sätt som mig, så det får stå kvar :)

 2. Lilla familjen

  ”Skönt” att höra att jag inte är ensam om dessa dagar, fast du beskriver det ganska fint ändå ;P
  Det känns som att dessa ”dåliga” dagar måste finnas, så vi känner när vi har det bra (:

 3. Fia

  Fånigt sagt, men det tröstar mig att höra att du också haft en kacka-dag. Här har jag också tjatat och tjatat hela dagen. Storasyster har gjort allt möjligt för att irritera och lillasyster kniper igen munnen då skeden kommer nära. Och sen då jag ryter till för hundrade gången samma dag börjar jag samtidigt fundera om jag är den enda mamman i världen som är såhär arg hela tiden och som har sånt här oflyt, då tröstar det att höra att det är vardag för andra också. Hoppas morgondagen än bättre!

  JANINA SVARAR: Oj det låter som att det är MIG du beskriver! Haha! Du är verkligen inte ensam om att känna sig som den argaste mamman. Hoppas din morgondag blir bättre också!

stats