Det blev både kanelbullar och munkar igår, de görs ju på samma deg så jag gjorde bara halva satsen till munkar och det blev ändå riktigt passligt.
Fick en kommentar på instagram om hur man gör munkar, och det är väldigt enkelt! Som sagt så använder man samma deg som till kanelbullar (finns säkert nåt helt annat recept också), kavlar ut degen rätt tunt och om man vill göra det lika enkelt som jag så använder man ett vanligt dricksglas att trycka ut runda ”bollar” med och så tar man nån liten cirkelformad grej, t.ex. en vinkork av metall, som man gör hålen i mitten med. Sen smälter man kokosfett i en kastrull som man kokar/friterar munkarna i, på låg värme ungefär 2-3 minuter på varje sida. Sen fiskar man upp dem med en gaffel eller kniv och rullar dem i en tallrik med strösocker i.
Svårare än så är det inte! :) Kanelbullereceptet som jag använder hittar ni HÄR.
Hej, Jag bruka kolla på din blogg, den är jätte snygg, stilren, professionell och modern. hejar på dig! :D
Wow tack för munkreceptet, lät så svårt så hade de inte stått i bloggen hade ja nog inte ens läst!! =)
Gott!