JANINAS

Busy woman


Igår kväll var vi och hälsade på Josefin och Jakob. Nicolina var ovanligt lugn, även om hon förvandlades till ett lejon några gånger. Joline var nyfiken på Jakob och traskade emellanåt runt och utforskade lägenheten. 

Idag ska jag städa upp här hemma för ikväll kommer hyresvärden hit med nån som är intresserad av att hyra efter oss. Sen ikväll måste vi iväg till butiken för att handla inför lördan, och så skulle jag verkligen behöva gå en runda på stan på jakt efter nåt nytt och snyggt att ha på mig på lördan. Nån snygg topp har jag tänkt mig, och jeans till. I något skede ska vi hinna ut i det fina vädret också. Busy woman!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia - mamma till Liam

    fina tjejerna! hittade inte det du sökte på molos lagerrensning, var inte så stort utbud tyckte jag :/ :( tråkigt!

    JANINA SVARAR: Äsch då! Men snällt av dig i alla fall att erbjuda dig kolla efter något åt mig :)

stats