JANINAS

Cake pops

Bild lånad härifrån.

Jag fyller ju nu på lördag och ska fira tillsammans med mina närmaste vänner på kvällen. Vi har bokat två bowlingbanor och efteråt ska vi ut på krog, men vi ska börja kvällen här hemma hos oss med lite godsaker och sånt. Jag bakade ju en tårta för två veckor sen och det känns inte så frestande med en till nu redan, så jag tror jag skippar det i år. Istället har jag tänkt prova på bl.a. dessa cake pops. De verkar ju rätt populära just nu och sååå smarriga! Jag har alltid varit ett kakmonster så att jag inte provat dessa ännu är väl lite konstigt. Men nu så!

När ni är ute efter recept, kollar ni hos matklubben då? Där har jag hittat många bra recept, lätt att söka det man är ute efter när man får kryssa i vad det är man söker (frukost, efterrätt, ingredienser, o.s.v.). Tips, tips!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mikon

    Låter mums. Jag skulle rekomendera dig att provbaka dessa godingar före du serverar dem. Har gjord dessa godinfar två gånger förut. En med en vanlig sockerkakssmet med apelsin färsostsmet. inte så himlad lyckad resept. den andra lagade jag med choklad blev lite som mockarutor. grillspets pinnar är nästan bäst. massor av tips kan du se på youtube hur man lyckas att bollen skall hållas på pinnen. Lycka till.. Dina bakverk ser alltid så goda ut :-)

    JANINA SVARAR: Tack för tipsen! :) Nu hinner jag nog inte provbaka dem innan lördag, så vi får väl bara hålla tummarna att det lyckas ;)

stats