JANINAS

Change of plans

OBS! Detta inlägg borde ha blivit publicerat 13:30 idag, men hamnade tydligen i utkast. 

Idag är det min och Daniels 6-årsdag och vi hade tänkt bo på hotell över helgen, men det blev ändrade planer så vi far först på onsdag och är där till fredag. Vi ska bo på Radisson Blu i Åbo, 4,3 stjärnigt hotell bredvid Aura å och bara 600 m från centrum. Behöver jag ens säga att jag längtar? Det kommer bli så mysigt att vara bara vi två. Tänkte ju först åka till Helsingfors men vi tycker Åbo är mysigare och mer romantiskt. Så Åbo fick det bli!

Nu är vi påväg till Tropiclandia. Hade inga planer alls för helgen men vädret är så fint så istället för att åka till stranden och bli irriterade på att sanden fastnar överallt så åker vi till simparadiset. Var dit senast när Joline var en liten spädis, så hon kommer nog uppskatta det mer denna gång. The kids are gonna love it!

Vinnaren i Fiskars tävlingen utses ikväll. Det där med att Nicolina skulle välja vinnaren var nog en dum idé, för självklart fjantar hon sig bara när jag försöker få henne med på noterna. Så jag väljer en vinnare ikväll. Jag LOVAR! 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellie

    Om ni tycker om att promenera, ska ni ta en promenad nere vid Aura å och gå mot studentbyn och sen vidare ut mot Hallis, där finns det en jättefin och stor fors! :) Ca 6km från centrum. Om ni inte orkar gå kan ni ta buss nr4 från centrum, den går till Hallis och tar ca 13min.

    Ha det bra i Åbo, det är en så fin stad :) Har flyttat dit förra hösten för att studera och man trivs väldigt bra där.

stats