JANINAS

Chokladmuffins med kola.

Detta har jag bakat idag, och OJ vad goda de blev! Bakade samma muffins en gång när Nicolina ännu låg i magen, och de blev precis lika goda som vi minns :)
Receptet får ni senare, för nu snart ska vi skjutsa Nicolina till Josefin för 2 timmars babysit, eftersom jag och Daniel ska på gym!
Eller, jag ska egentligen bara simma, men det orkar jag ju inte göra så länge, så jag går ner till gymmet när jag är färdig med simningen. 
Jag måste få ordning på min rygg nu, det tar så ont bara jag böjer mig ner. Borde ha gjort detta för längesen, men bättre sent än aldrig brukar man väl säga? Jag började ju faktiskt med simning kring februari – mars förra året, men jag var väl bara en eller två gånger och så kom jag av mig.
Så nu ska jag försöka simma varje onsdag från och med idag, simning är ju inte så tung träning för kroppen eftersom man knappt väger nåt i vattnet, och dessutom en bra uppvärming ifall man vill gymma lite efteråt.
Med andra ord, perfekt träning för en som gått igenom både graviditet och förlossning och inte tränat något sedan dess!  

So wish me good luck, och så hörs vi ikväll nångång :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats