JANINAS

Cuuute!

Älskar att babyn kommer i maj, så slipper man vinteroverall och sånt crap och istället får man fokusera på söta bodys och solhattar och sommarplagg de första månaderna. Älskar att fantisera om att kunna gå på promenad på ljumma sommarkvällar med barnen och lilla babyn i en bärsele. Att kunna sitta på terassen och amma medans jag håller koll på barnen. SÅ mycket fler fördelar att föda på sommaren än på vintern.

Kläderna hittade jag hääär.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Kan tänka mig att det är trevligare att föda på våren, just för alla söta små kläder man får köpa :)

  Jag slås av en tanke när jag ser dina bilder, hur ser du på den här trenden med s.k. genustänk? Verkar ju vara så inne nu för tiden..

  JANINA SVARAR: Vet du, jag tycker det är så överdrivet. Kan förstå det till en viss del, men jag tycker var och en ska få klä sina barn hur de själva vill (antar att du syftar på kläderna i inlägget).

 2. klara

  Såg precis videon ”morgonhälsing från joline”. (Hur kan jag ha missat det videoklippet?) Kan ha varit det gulligaste jag sett! Så himla söt!
  Grattis till det nya tillskottet som är på väg :) Tycker att din blogg är toppen och kollar in nästan varje dag.
  Vad tror ni att det blir? Pojke eller flicka? Kommer ni att kolla upp, eller blir det en överraskning?

  JANINA SVARAR: Nicolina och Joline älskar att kolla det klippet tillsammans, sitter och gapflabbar båda två ;) Vi har ingen aning om vad det kommer bli, men vi ska ta reda på det vid nästa UL i vecka 21 :) Som för övrigt är på nyårsafton, haha.

 3. Mikaela

  Ja visst är det bäst med vår och sommar. När är Nicolina och Joline födda? Vår dotter är född i slutet av juli, helt perfekt med ljumna sensommardagar. Och nu väntar vi på lillasyskonet som är beräknat till mitten av januari. Blir spännande att se hur man klarar av en nyföding i högsta vintern. Men det ska väl gå:)

  JANINA SVARAR: Nicolina är född i slutet av december (på juldan) och Joline är född i slutet av oktober. Så bara vinterbebisar här än så länge :) ska bli så härligt att prova på sommaren!

stats