JANINAS

Dag 01 – Om mig

Det är svårt att skriva viktig info om mig som ni inte redan vet, så därför tänker jag berätta om det stora hela. 

Jag föddes en grå natt i november, klockan 01:00 den 10 november 1991 i Jakobstads sjukhus för att vara exakt.
Jag fick namnet Janina Elin Isabelle, och var den fjärde och sista tjejen i Nylund’s syskonskara. 
När jag tänker tillbaka på hur jag var när jag var liten, så är första tanken att jag var vild, envis och rolig, men inte den typen som ställde till med bråk.
Jag tyckte det var roligare att leka med pojkar än flickor, Daniel var min favorit redan från första början. Jag hade nog några flickkompisar också, och de trivdes jag också bra med. 
Jag började skolan när jag var 6 år, uppförde mig bra med några få undantag, och var en helt vanlig unge.

I fjärde klass blev jag mer som en pojkflicka, och så fortsatte det i femte och sjätte klass. Jag lyssnade på Avril Lavigne och Good Charlotte, och första dagen på sista året i lågstadiet, kom jag åkandes på skateboard till skolan, haha. 

När jag gått ut lågstadiet och kom till högstadiet, fick jag en mer ”vanlig” look. Jag var ändå ingen riktig typisk flicka, men det har jag aldrig varit och kommer antagligen aldrig bli. Jag hade inte många nära vänner, men de få vännerna jag hade kunde jag lita på, och det var tillräckligt för mig. 
Jag hatade skolan, har alltid gjort, men ändå skolkade jag inte en enda gång.

Jag drömde om att bli artist, och sjöng varje dag före och efter jag kom hem från skolan. 
Jag var full första gången i september 2006, då gick jag på nian och jag är idag fascinerad över hur länge jag väntade på att prova på alkohol! Om man jämför med ”dagens ungdom”.
Jag tyckte det var jätte roligt att festa, och gjorde det när det fanns tillfälle. Jag hade hemmafest när jag fyllde 15, och sen det har jag inte klarat av att dricka öl. 

Efter nian visste jag inte vad jag ville bli, jag började därför på Yrkesstarten till hösten, men hann bara gå där två dagar före min pappa dog. Då var jag hemma två veckor från skolan, och flyttade från internatet till Daniels lägenhet i Gamla Vasa
Det tog länge före jag hittade mig själv när pappa hade dött, jag skolkade väldigt mycket och i januari hoppade jag av helt och hållet. I mars var jag med Daniel och hans storasyster och hennes familj, + vår kompis Mani på slalomresa i Ruka i 5 dagar, någon vecka efter det fick jag reda på att jag var gravid.

Resten vet nog de flesta, och jag hoppas att ni fick veta något ni inte visste nu redan :)
Det här var väl mest som ”Mitt förflutna”, men det handlar ju ändå om mig och det sägs ju att det är det förflutna som formar en människa. Oavsett om det blir dåligt eller bra. 


En oseriös bild från sommaren 2008, hela meningen med den här bilden var att jag ville ge svar åt alla fjortisar som lägger upp liknande bilder av sig själva. Min pose har alltså inget med min personlighet att göra, men ändå, eftersom jag tycker det är väldigt roligt att provocera.
Och jaa, ni ser rätt om ni ser en liten gravidmage :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Lite kul att din idol var just Avril Lavigne. (Hon var min idol i lågstadiet-högstadiet också!) Du liknar så otroligt på Avril ! Har alltid tyckt det :)

stats