JANINAS

Dag 06 – Min dag

Skolan började klockan 8 idag som vanligt. 
Jag förde Nicolina till dagmamman till halv 8, som vanligt. 
Vi höll till i måleriet hela dagen. Petra var borta idag också så jag var all by myself idag igen. Jag tog inte en enda rast, förutom matpaus.
Allt det här har jag gjort i mitt lilla ”rum” idag:
Slipat, spacklat, slipat igen, rivit ner ”fönstret”, dragit ut spikarna, limmat och spikat upp fönstret tillbaks, spacklat fönstret två gånger, slipat fönstret, målat fönstret, mätt ut hur stora bitar väv jag behövde till väggarna, ritat upp och skurit ut bitarna, rullat på tapetlim x antal gånger, och till sist lagt på väv.

Dagen höll på till 15:30, och med bara en paus på hela dagen så kan jag säga att jag var väldigt trött när vi äntligen fick åka hem. Det kanske låter som små grejer som jag gjort idag, men eftersom det är mycket nytt och man är lite osäker hela tiden, så känns det aningen jobbigt. Men roligt också förstås.

Vi har inte varit ute på varken promenad eller lekparksbesök ikväll, det har varit alltför kall vind för det. Istället har vi varit och handlat, och efter det badade jag Nicolina och gjorde henne färdig för natten.
Nu sover hon, och det ska jag också göra snart. Men först ska jag göra några ryggövningar. 


Imorgon ska min klass på Know How mässan från klockan 08:30. Det ser jag fram emot, eftersom jag inte har varit på det nångång förut :) 

Men nu ska jag göra ryggövningarna så jag får gå och lägga mig. 

Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats