JANINAS

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Söndag = Myskläder!


Ursäkta röran i bakgrunden, det blir bara så ibland :)
(Och nej, jag störde inte Nicolina som ni ser sover i sin säng, jag hade försökt väcka henne i en halvtimme redan så det gjorde nog inget att jag stod där med lampan på och fotade mig själv)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fina

    joh, de e synd att det är så.. Även om det är jäkligt irriterande så vet man ju no själv vem det är som är "störande". :)

  2. Janina svarar

    Nej, ännu har ingen klagat, men jag kan slå vad om att någon skulle ha gjort det om jag inte skrivit den lilla texten där. Vissa människor tycks inte ha något bättre för sig än att sitta och söka efter saker som de kan påpeka och gnälla om.

  3. fina

    har någon klagat på att du "stört" Nicolina nu också? Tänkte bara då du skrev så… Har sett att folk kommenterat om förlovningsringen och att du varit viktig med att föklara var den är efter det :)

stats