JANINAS

Dagens bild

Eller ska vi säga gårdagens, den blev ju faktiskt tagen igår. 

Haha, jaa ni kanske minns att jag sa att Nicolina är inne i en ”titta-bort-när-mamma-tar-fram-kameran” period? Nå, igår hade hon lagt på sig sina solglasögon och jag har köpt ett par likadana fast i svart, så jag tänkte att vi skulle ta en mamma-dotter bild :) Vi befann oss i sovrummet och när jag kom med det förslaget så sa Nicolina förstås NÄÄ och gick genast iväg, jag tänkte att jag kanske skulle lyckas få en häftig bild ändå så jag sprang efter och klickade på knappen redan före jag fått fast henne, och här ser ni då resultatet av mitt tappra försök att få med henne på bild :D

Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden så ni kanske förstår hur svårt det är att få en bra bild nuförtiden! haha :D men den blev ju rätt bra ändå!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats