JANINAS

Dagens craving

Haha, japp! Chips, french fries och KALL mikropizza! Det är jag sugen på idag :) Kroppen får däremot nöja sig med vanlig saltad mat, jag mår ju illa och så jäkla lättlurad är jag inte så jag skulle slänga i mig pizza och chips i detta tillstånd.  

Btw, saltlaktrits klarar jag inte alls av längre. Just nu är det choklad som gäller, men det lär ju ändras lika snabbt det också! För en vecka sen kunde jag knappt se på choklad utan att få kväljningar.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sonja

    När jag var gravid med vår lilla Elin åt jag pizza, hamburgare och franskisar de första 12 veckorna. Sen blev det vanlig mat resten av graviditeten ;-) Jag var döds illa mående och låg rakt ut i sängen i fem veckor … alla sa att man skall äta något lätt men det ända som hjälpte mig var fet osund mat! Så du kan alltid prova kan hända det är det som hjälper!

    Så härligt att veta att ett litet hjärta slår håller tummarna med dig vidare att allt går bra :)

    Kram Sonja

stats