JANINAS

Dagens craving

Nektariner!! Såna har jag sug efter idag, hade det igårkväll också men de jag köpte när vi var och handlade hade inte hunnit bli tillräckligt mjuka ännu. Idag däremot är de perfekta! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Ojdå :/ Jag är redan allergisk mot både pollen, äpplen, nektariner, och alla andra frukter som är släkt med äpplen (vilket är allt förutom citrusfrukter) men nektariner går nog ner ändå! Likaså gröna äpplen, vissa frukter går nämligen bättre än andra.

  2. Erica

    Åååh hej, Vill bara ställa en fråga om de går bra? :) Va de jobbigt att få barn så tidigt när du va 17?? För liksom jag va gravid för 6 månader sen, men jag va 100% säkert att jag ville behålla de. men de som kom fram va att jag inte hade pengar eller jobb för att behålla o jag va ensamstående. o de är jobbigt än idag att jag fick göra abort.. o jag är bara 16 år..De va beräknat att jag skulle få de den 9 juni.. :( Tacksam för svar! :) kram

stats