JANINAS

Dagens fråga

Om Nicolina var 15-16 år, och vi skulle ha någon ”familjefest” här hemma eller och det var nyår eller midsommarafton, och hon ville dricka en cider, så skulle jag faktiskt köpa. Men inte mer än så. Om hon dricker en cider här hemma så kan jag hålla ögonen på henne så att hon inte dricker mer än så, och en cider är inte hela världen. Men det skulle bara hända om det var något riktigt speciellt tillfälle.
Jag skulle aldrig köpa något starkare, och aldrig mer än 1. Tonåringar festar ändå, det går liksom inte att stoppa, men jag skulle aldrig bidra på det sättet för att ”hjälpa henne” bli full.
Tobak är något jag aldrig kommer köpa ut. Inte under några omständigheter. Tobak blir man snabbt beroende av och det tänker jag inte se till att hon blir.

Mer om ”Dagens fråga” på milf.blogg.se
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Miku

  Ojdå, blev lite fel där!
  Hursomhelst!
  Man ska inte lyssna på alla andras åsikter.
  Du KAN inte göra fel. Älskar du ditt barn och gör allt du kan för att han/hon ska ha det bra och inte fara illa – så gör du rätt.

 2. Janina - mamma till Nicolina

  Vad jag än gör så är det någon som tycker jag gör fel. Köper jag ut så gör jag fel, köper jag inte ut så gör jag också fel, jag gör det JAG tycker är bäst och jag gör det jag gör av egen erfarenhet. Detta är inte aktuellt ännu på 15 år så både min åsikt och er kan ändra många gånger om.

  Om ni tycker annorlunda kan ni svara på frågan på egen blogg, detta är bara MITT svar.

 3. jenny

  Om din dotter skulle iväg på fest och hon ber dig köpa ut till henne, hade du inte gjort det istället för att hon skulle gått till tex langare där du inte har en aning om vad hon köpt eller vad som blandats i, hade det inte känts bättre om du köpte själv och hade iaf lite koll på hur mycket och vad hon druckit? och angående cigaretter så även om du inte köper till henne för hon inte ska bli beroende så är det inte så svårt att få tag i cigaretter och även om du som föräldrer tror du vet så mycket om ditt barn när det blir äldre så gör man inte det, =)

stats