JANINAS

Dagens fråga

Jag har faktiskt inte hört något sånt, men jag tycker att allt ryktas vara farligt och giftigt nu för tiden.
Därför smörjer jag nog in Nicolina, bättre att göra det än att hon bränner sig! Jag vill heller inte tvinga henne att ha långärmad tröja och byxor när det är över 25 grader ute, så då smörjer jag in henne istället med Aco’s solkräm för barn. 
Jag är nog en av de mammorna som inte tar så hårt på småbarnslivet och inte tror på allt som står i tidningarna, visst är jag noga så att inte Nicolinas kropp utsätts för onödiga kemikalier och så, men jag skulle bli galen av att tänka på allt sånt hela tiden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats