JANINAS

Dagens fråga

Jag har svårt att föreställa mig det nu när jag redan har träffat mitt livs kärlek och vi redan har ett biologiskt barn. 
Men om jag inte hade Nicolina och Daniel, och jag hittade mitt livs kärlek, så tror jag nog jag skulle välja adoption ifall någon av oss inte kunde få barn. Man vill ju vara med den rätta, och inte göra slut och vara med någon som man kanske inte vill vara med egentligen, bara för att kunna få ett biologiskt barn.
Jag tror nog man älskar adoptivbarn lika mycket som biologiska, det är ju inte generna som man älskar, utan själva barnet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise aka Wizy

    Jag skulle nog inte kunna adoptera ett barn. Jag är ju visserligen bara 15 år nu, så det kan ju förändras i framtiden. Men skulle jag hitta en pojkvän som inte kan få barn, och han är min själsfrände… Tja, jag har tyvärr svårt att se att jag hittar en själsfrände som inte kan ge mig min största önskan; ett barn.
    Så, nej, jag tror faktiskt inte det.

    /Louise
    http://www.wizy.bloggsida.se/

stats