JANINAS

Dagens fråga

Vad stör du dig mest på hos andra föräldrar?

Det jag stör mig mest på är hur många föräldrar (inte alla) ska lägga sig i och kommentera hur andra uppfostrar sina barn (regler, rutiner, o.s.v.). 
Det är som en ständig tävling, och det ska alltid påpekas och ställas frågor. Då menar jag inte de som säger till om de hör om någon som faktiskt gör
riktigt fel i barnens uppfostran, utan de som gnäller om grejer som egentligen inte spelar så stor roll (t.ex. vilken tid på dagen barnen äter lunch, om de sover ute eller inne på dagen, o.s.v.).
Om jag hör om någon som gör på ett helt annat sätt än mig (som jag tycker är ett sämre sätt), så säger jag ingenting. Jag resonerar som så att det är inte mitt barn, och det är inte mitt ansvar. Jag har ett eget barn som jag får uppfostra på mitt eget sätt.
Visst kan man ge tips, men man ska tänka efter noga innan, för som förälder så kan det kännas rätt så jobbigt ibland att få tips ang. något man inte bett om hjälp med. 
Alla gör ju på sitt eget sätt, på det sätt som känns bäst för föräldern och barnet. Så länge som barnet är friskt och välmående så tycker jag alla andra kan hålla käften. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats