JANINAS

Dagens ”goda gärning”

Nu har jag verkligen varit duktiga tjejen.
Varje måndag har vi som är myndiga ledigt mellan 09:45 – 13:15, eftersom vi inte behöver ha någon gymnastik.
Så egentligen skulle jag ha fått sitta vid någon dator och slappa, men istället så hade jag med mig målarbyxorna och en sämre tröja, som jag bytte om till och gick iväg till måleriet för att göra det som jag missade på fredag när jag var sjuk.
Jag slipade och spacklade ett varv, det tog ungefär 1,5 timme, men nu är jag färdig och väldans nöjd över mig själv :)
Jag har annars väldigt svårt att göra skolgrejer frivilligt, men nu så kände jag att jag inte ville hamna på efterkälken, så jag tog tag i saken.

Man skulle ju kunna tro att jag är helt trött nu, men istället så känns det bara bra. Tiden har gått så otroligt fort, och nu känns det som att skoldagen snart är slut, vilket den faktiskt är också :) bara 3 timmar kvar nu, en timme ledigt och två timmar engelska.

Talk to you later!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats