JANINAS

Dagens problem

Det finns åtminstone två ställen att hämta ut paket ifrån här i Brändö. Jag hade fått ett mail om att mitt paket från Nelly kommit, men när jag skulle öppna mailet för att se mer detaljerat var paketet fanns så stod det bara ”Page not found”. Koden fanns som tur i mailet så den kunde jag lätt skriva av för att få hämtat paketet.

Så nu ikväll när Daniel var iväg till simhallen med Nicolina bäddade jag ner Joline i vagnen och gick iväg i duggregnet till poststället längst bort. För dit brukar mina paket komma.

När jag gav koden kollade damen vid kassan på datorn, men det fanns inget paket med den koden där. Så som ett frågetecken gick jag iväg hemåt igen. Stannade vid nästa postställe och skulle visa upp koden i hopp om att det var dit det hade kommit, men damen vid kassan där frågade bara vilket namn paketet fanns på, och så sprang hon iväg och sökte. Hon kom tillbaka med ett paket (”YES” tänkte jag), men det paketet var från KidsBrandStore.

Så jag var alltså ut efter ett paket som inte finns där det borde finnas, och kom hem med ett paket som jag inte visste hade kommit redan.

NU går det att öppna mailet, och mitt Nelly paket har tydligen kommit till posten in i stan. Det får blir morgondagens problem.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats