JANINAS

Dålig uppdatering

Idag har det varit väldigt tyst här på bloggen, jag har helt enkelt inte känt för att skriva något. 
Nu kan jag berätta att det inte har hänt något speciellt idag, dagen har svävat förbi på samma sätt och lika fort som alla andra dagar. 

Nu är det dags för Nicolina att äta middag.
Daniel ska mata henne, det blir oftast så att han gör mer sånt (mata, byta blöja, klä på halare när vi ska ut och gå) än mig på kvällarna, eftersom jag gör allt på dagarna när han är i skolan, och bara för att jag är hemma hela dagarna så betyder det inte att jag ligger och slöar, nej jag har en väldigt viktig uppgift varje dag och man blir väldigt trött av att ta hand om ett barn.  
Så då är det skönt att vi delar upp det så att jag får mer ”andrum” på kvällarna, och orkar stiga upp och göra allt på nytt nästa morgon.
Ärligt så förstår jag inte hur ensamstående föräldrar klarar av att göra allt själva dag och natt, sen när barnet är några år så tror jag att det är lättare, när man kan prata och förklara saker och ting. Men sålänge de är så små så de skriker ”utan anledning” och inte förstår vad ”nej” betyder, så tror jag det är väldigt påfrestande att göra allt själv.

Jag är väldigt tacksam över att jag har Daniel vid min sida, och att han är den snälla och omtänksamma människa han är ♥ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Tobbe tar också "mer" hand om Yasmine när han kommer hem från skolan så att jag får vila och ha lite alone time. är väldigt tacksam över det :) kan inte heller förstå hur en ensamstående mamma eller pappa kan klara av allt själv och att vissa (väldig många) har flera småbarn som de själv ska ta hand om. tänk hur jobbigt det blir när de själv blir sjuk och måste ta hand om en liten spädbarn! när jag låg i hög feber och Yasmine vaknade på natten och grät i flera timmar blev ju jag och tobbe väldigt irriterad på varandra så jag beundrar verkligen ensamstående föräldrar. vi har nog det så betydligt bättre än vad de har när vi kan få hjälp av nära och kära och visst kan de också få av sina nära och kära men det är inte alla som får det och det är inte alla som ställer upp och kan ta hand om någon annas bebis en hel natt!

stats