JANINAS

Daniel har lämnat oss

Haha där trodde ni nog va! Nää jag skoja bara :)
Han har åkt iväg på villaparty. En kompis som han träffar sällan har fest på sin villa och Daniel kunde inte låta bli att åka. Jag däremot stannade gärna hemma, så jag har badat Nicolina och nattat henne, kokat nappflaskor och nu är jag i princip redo för sängen. 

Det har varit underbart väder idag, man har inte behövt ha fleece tröja och vindjacka när man varit ute och lekt, jag har t.o.m. kunnat springa runt i bikini på gården! Jaa, nere på vägen också för den delen. Nicolina kan inte hålla sig på gården så hon far lite överallt. När jag skulle bära hem henne idag blev hon så arg så hon BET mig i tummen! Det gjorde så jäkla ont, och hon började nästan gråta när hon förstod att hon varit elak. 
Riktigt trotsig har hon blivit, hon skriker ”NEEEE” åt allt och kastar smutsiga blickar på en när man säger åt henne. Hon vägrar klä på sig emellanåt och provar gränserna totalt. 

Tänk att det är nu det börjar, den där åldern som vi tänkt på enda sen jag blev gravid. Det är nu som hon börjar säga emot och visa att hon själv vill bestämma :) Det är hon som har rätt! Alltid!
Det känns inte jobbigt på något sätt, självklart kommer det bli jobbigare att handskas med henne när hon får sina raseriutbrott, men det hör ju till! Jag skulle inte välja bort denna fas, det är nu hennes personlighet börjar formas. 


Trött liten stumpa som kollar på Bolibompa efter badet ikväll ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Du är så otroligt smart. Nicolina ska vara glad som har dig som mamma tycker jag . Och så klagar folk på unga mödrar.. Du verkar vara en helt härlig person!

stats