JANINAS

De e du o ja, babyn

Har jag sagt att Milou är riktigt mammig? Se nu bara hur gosig hon var igår när jag satte mig ner med henne i famnen, sådär satt hon länge länge, och antagligen lyssnade på mitt hjärta Jag som var så orolig när jag var gravid att jag inte skulle känna nåt band till henne, när jag inte var kapabel att knyta nåt speciellt band p.g.a. allt illamående och skit. Men ska jag vara ärlig så har jag och hon ett speciellt band. Inte så att jag älskar henne mer än de andra två (herregud tänk att de finns människor som tror jag kan göra så..), det är bara nåt jag känner. Går inte att sätta ord på känslan, men något speciellt är det. Och jag är säker på att det är ”tack vare” min usla graviditet. När jag ser på henne nu är det på något sätt så självklart att det var hon som låg där inne, och det var ju något vi gick igenom tillsammans. Hur skit det än var så var vi båda lika drabbade, och hon var min tröst när inget annat kunde trösta mig.

Som jag kämpade för dig, och det kommer jag fortsätta med tills den dagen jag tar mitt sista andetag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats